Meguiar's Gold Class Endurance Tire Gel 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

G7516

Nov izdelek

Gel za pnevmatike z visokim sijajem

Več informacij

Meguiar's Tire Endurance gel je vodilno sredstvo za nego in ohranjanje pnevmatik. Drži tudi po več tednov. Pnevmatike ne porjavijo niti ob dežju in snegu in ostalih težjih vremenskih neprilikah. Zaradi svoje inovativne sestave v obliki gela je izredno izdaten material in zato tudi izredno ekonomičen, saj je poraba izredno majhna. Ko se sredstvo na pnevmatikiah posuši postane vodo odporen. Endurance Tyre Gel je bil izbran za najboljši produkt za nego gum v letu 2014!

Navodila za uporabo:
Pnevmatike najprej dobro operemo za šamponom in posušimo. Gel v manjši količini nanesemo na aplikator ali suho čisto krpo in ga nanesemo na stransko površino pnevmatike. V kolikor želimo še boljši učinek postopek po tem ko se pnevmatika posuši postopek ponovimo še enkrat. Priporočilo: Aplikator ali krpo ki smo ga uporabili za nanos gela uporabljamo izključno za ta namen. Opozorilo: gela ne nanašamo na tekalno površino pnevmatike. Posebno pazljivi moramo biti pri pnevmatikah za motorna kolesa.

Varnostni napotki:

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! 
Vsebuje: destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, destilati (zemeljsko olje), hidrotretirani srednji del. Pozor: H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P101 Če potrebujete zdravniško pomoč pokažite embalažo ali etiketo. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P261 Ne vdihavati hlapov. P271 Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih ali na prostem. P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki