CarPro DarkSide 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

CQDARK1

Nov izdelek

Zaščitni premaz za pnevmatike

Več informacij

CarPro DarkSide je novost, ki spreminja segment premazov za pnevmatik. 60-odstotna formula polidimetilsiloksana omogoča izjemno hiter in enostaven nanos z namenskimi aplikatorji za pnevmatike. Za seboj pušča čudovit videz satenastega sijaja. Ni treba posebej poudarjati, da je opremljen z vsemi znanimi samočistilnimi, hidrofobnimi lastnostmi ter UV in kemično odpornostjo.

Efekt premaza DarkSide bo trajal do 3 mesece!

Navodila za uporabo: 

Za najboljši efekt in najdaljšo obstojnost priporočamo, da pnevmatiko pred nanosom dobro očistite in posušite. Priporočamo uporabo čistila Carpro ReTyre. Na namenski aplikator nanesite dve do tri kapljice premaza in ga enakomerno naneste na pnevmatiko. 1-2 uri po nanosu se izogibajte stika z vodo in pustite, da se premaz popolnoma sprime s površino.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Nafta (petrolej) lahka obdelana z vodikom. Kerozin – nespecificiran. NEVARNO: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje Citral. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki