Nov
Gyeon Q2M PPF Slip 4L

Gyeon Q2M PPF Slip 4L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,89 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 15,89 €
Odplačati želim čim prej
3 x 31,44 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 31,44 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Q2MPPFSLIP4000

Nov izdelek

Preparat za nanos PPF

Več informacij

Gyeon Q2M PPF Slip je mazalna raztopina, posebej zasnovana za uporabo v sinergiji z GYEON-ovo zaščitno PPF folijo ali katero drugo. Q2M PPF Slip je idealen za: za lažji nanos zaščitne folije za barve (PPF), zaradi česar je postopek lažji in manj naporen. Zagotavljanje natančnega in nemotenega nanašanja zaščitnih folij zaradi drsnih lastnosti Zmanjšanje tveganja nastanka zračnih mehurčkov ali nepopolnosti med nanašanjem PPF.

Gyeon Q2M PPF Slip je idealna rešitev za strokovnjake za detailing, ki iščejo učinkovit in enostaven za uporabo izdelek za nanašanje zaščitnih folij. Z visoko koncentrirano formulo, ki hitro izhlapeva, zagotavlja nemoten in kakovosten nanos PPF brez težav.

Navodila za uporabo:
Sredstvo redčimo z destilirano vodo v razmerju 1:100.  Pred uporabo površino dobro razmastimo z namenskim razmaščevalcem površin. Sredstvo dodobra nanesemo na površino folije ne obeh straneh. Nanesemo na površino ter na površino postavimo folijo. S pomočjo PPF orodja odstranimo odvečen gel izpod folije.  

Varnostni napotki:
Vsebuje: D-glukopiranoza, oligomerna, C10-16 (celo število) alkil glikozidi, tetranatrijev etilendiamintetraacetat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki