Detailer's Helper Premium Auto Detailing Belt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 7 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 7 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,40 €.


79,95 € z DDV

Nov izdelek

Pas za shranjevanje pripomočkov

Več informacij

Detailer's Helper Auto Detailing Belt je posebej zasnovan pas za shranjevanje in prenašanje vseh potrebnih pripomočkov za čiščenje ali poliranje vozila. Z uporabo pasu so vsi pripomočki neprestano pri roki; od polirne paste, krtačke, čopiča, merilca debeline laka, dodatne gobice do polirnega stroja. Pas je primeren za shranjevanje plastenk vse do 1L. Zasnovan je bil s strani profesionalnega detailerja zato je pas narejen iz mehkih materialov, kateri ob stiku z vozilom preprečujejo nastanek poškodb. Celoten pas je zasnovan tako, da dodajate ali odstranjujete žepke, tako si ga lahko maksimalno prilagodite glede na vaše potrebe. Pas je primeren tudi za uporabo v drugih industrijah kot so čistilni servisi, striženje hišnih ljubljenčkov, servisi,…

Prednosti:
Zanka za električni kabel: S posebno zanko lahko pritrdite električni kabel polirnega stroja tako, da je vedno za vašim hrbtom. Tako lahko preprečite nastanek poškodb na laku. Zanko lahko uporabljate tudi za shranjevanje mikro krpe.

Nastavljiv pas: Pas je nastavljiv vse do obsega 112cm. Ne vsebuje nikakršnih plastičnih ali kovinskih elementov kateri bi lahko poškodovali vozilo.

Narejen iz mehkega bombaža: Detailer's Helper je bil zasnovan za varno uporabo okoli vozila. Narejen je iz mehkega bombaža in ne vsebuje nikakršnih elementov kateri bi lahko poškodovali lak vozila.

Mix & Match: Vsako torbico lahko individualno namestite ali odstranite s pasu. Tako lahko sami dosežete idealno nastavitev. To je lahko s pomočjo ene torbice ali z vsemi štirimi. Pas je zasnovan tako, da vam olajša delo!

Primeren za strojno pranje: Pas je narejen iz bombaža zato ga lahko brez težav operete v pralnem stroju, ko postane umazan.

Lahka zasnova: V nasprotju s podobnimi pasovi, narejenimi iz težkih tkanin ali usnja, je Detailer's Helper izjemno lahek. Tako lahek, da boste pozabili, da ga uporabljate. Njegova teža je manj kot pol kilograma.