Bilt-Hamber Auto-Wheel 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

BHAW1000

Nov izdelek

Čistilo za platišča z indikatorjem delovanja

Več informacij

Bilt-Hamber Auto-Wheel je ne kislinsko čistilo za aluminijasta platišča. Zaradi njegove izjemne učinkovitosti uporaba krtače v večini primerov ni potrebna. Njegova pH nevtralna formula s z lahkoto postavi ob bok različnim čistilom na kislinski osnovi. Hitro in učinkovito razgradi zapečen zavorni prah, ob stiku z kovinskim delcem se obarva rdeče, kar je dokaz, da čistilo učinkuje. Je popolnoma varen tako do vseh vrst platišč kot tudi do ostalih delov kot so lakirane zavorne čeljusti. Auto-Wheel je večkratni dobitnik nagrade Auto Express za najboljše čistilo za platišča na angleškem trgu.

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite na popolnoma ohlajeno platišče ter pustite delovati 3-5 minut. Ob stiku z kovinskim delcem se čistilo obarva rdeče. Ostanek čistila nato sperite z visokotlačnim čistilcem ali cevjo. Po potrebi si lahko pomagate tudi s krtačo ali gobo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat; alkohol etoksilat.
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki