Infinity Wax Incinerate Wheel Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

INC500

Nov izdelek

Čistilo za platišča

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Infinity Wax Incinerate Wheel Cleaner je močno alkalno čistilo za platišča, ki ga lahko redčimo z vodo v razmerju do 1:25. Idealno je za platišča, katera že dlje časa niso bila očiščena, kakor tudi za redno čiščenje. Inovativne sestavine omogočajo stabilno penjenje čistila, kar zagotavlja da sredstvo dlje časa ostane na površini, kar zagotavlja večjo efektivnost čiščenja. Sredstvo je primerno za vse vrste barvanih platišč in alu platišč. Ni primerno za kromirana platišča. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo lahko uporabljate nerazredčeno ali razredčeno z vodo. Za čiščenje bolj umazanih platišč svetujemo, da uporabljate nerazredčenega. Za uporabo na manj umazanih platiščih oz. redno čiščenje ga lahko zredčite z vodo v razmerju do 1:25. Nanesite ga na popolnoma ohlajeno platišče ter pustite nekaj trenutkov, da začne čistilo delovati. Po potrebi si lahko pomagate tudi z krtačko ali gobo. Platišče sperite z visokotlačnim čistilcem, da odstranite vse ostanke čistila. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki