Znižana cena!
Meguiar's Mirror Bright Detailing Spray 650ml

Meguiar's Mirror Bright Detailing Spray 650ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,43 € z DDV

-30%

20,62 € z DDV

84560

Nov izdelek

Premium quick detailer za zaščito in sijaj

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Mirror Bright Detailing Spray nežno čisti in ščiti zunanjost in notranjost vašega vozila. Posebna 'No-Scratch' formula preprečuje nastanek prask, med uporabo, na vseh barvanih in lakiranih površinah. Odličen je za odstranjevanje ptičjih iztrebkov, umazanije in ostale kontaminacije na vozilu. Uporabite ga po vsakem pranju in s tem podaljšajte predhodno nanešeno zaščito. Mirror Bright Detailing Spray je tudi odličen za čiščenje notranjosti vozila, tudi inštrumente, merilnike ter LCD zaslone.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Uporabljajte le v senci in na ohlajenih površinah. Notranja uporaba: Sredstvo rahlo napršite na mikro krpo in obrišite umazano površino. Zunanja uporaba: Sredstvo napršite direktno na površino. Krpo zložite na štiri dele in detailer razmažite po površini. Nato obrnite krpo na čisto stran in obrišite do suhega. 

Varnostni napotki:
EUH 208 – Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi

Povezani izdelki