Shiny Garage Quick Detail Spray 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

SG13.22500

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito in sijaj vozil

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Shiny Garage Quick Detailer je sredstvo za hitro čiščenje in zaščito vseh zunanjih površin. Odstranjuje sledi vodnega kamna, lažje madeže in prstne odtise. Površina po nanosu postane popolnoma gladka ter dobi izjemen lesk ter globino barve. Zelo je primeren tudi za vzdrževanje predhodno nanešenih zaščitnih premazov. Sredstvo je izjemno enostavno za uporabo. Napršimo in obrišemo z mikro krpo. Nanašamo ga lahko celo na direktni sončni svetlobi ali ob ekstremnih pogojih ob večji vlažnosti.  Idealen produkt za uporabo v ekstremnih pogojih. Ne vsebuje silikona zato je primeren tudi za uporabo v ličarskem sektorju. Prijetnega vonja po čigumiju.  Odličen tudi za odstranjevanje sledi vodnega kamna. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo napršite na očiščeno ali lažje umazano vozilo ter obrišite z namensko mikro krpo. Ne pretiravamo z količino sredstva. 

Varnostni napotki:
H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje:. Parfumi; konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone). Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Povezani izdelki