P&S Renny Doyle Double Black Dream Gloss Amplifier 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

PS-C400P

Nov izdelek

Povečevalec sijaja za vozila

Category: Quick Detailerji.
Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Renny Doyle Double Black Dream Maker je izdelek razvit skupaj v sodelovanju z Mccall detailing ekipo med samim tednom avtomobilizma v Montereyu v Kaliforniji. Izdelek predstavlja zadji hit v tehnologiji sijaja. Dream Maker je sredstvo katero vsem površinam zagotovi brezkompromisen sijaj, kateremu ni para. Primeren je za nanos na že vse predhodno nanešene zaščitne premaze. Tudi popularnega Bead Makerja iz P&S-a. Omogoča, da je površina še bolj gladka in sijoča. 

Navodila za uporabo:
Dream Maker lahko nanašate tako na mokro kot suho površino, čeprav zmogljivosti premaza bistveno bolj pridejo do izraza pri nanosu na suho vozilo. Napršite Dream Maker direktno na oprano vozilo ter ga obrišite z čisto in mehko mikro krpo. V kolikor je potrebno krpo obrnemo in nadaljujemo brisanje z suhim delom krpe. Lahko ga nanašamo tudi na mokro površino in ga pri tem uporabimo kot sušilno sredstvo in nato obrišemo z krpo za sušenje. Primeren je tudi za nanos na stekla ali kovinske površine. Nanašamo na en panel na enkrat. Sredstvo ni primerno za mat površine. 

Varnostni napotki:
Pozor: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P403 + P235 Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.




Povezani izdelki