Rupes® D-A Intermediate Pad 150mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

9.DA150B

Nov izdelek

Srednja polirna gobica

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Nova Rupesova polirna gobica v osnovi konstruirana za uporabo v kombinaciji z ekscentričnimi polirnimi stroji. Po svojih lastnostih je pozicionirana med grobo D-A Coarse in fino D-A Fine gobico. Je rezultat dolgotrajnega testiranja in raziskav. Prinaša večjo trdnost, boljšo obstojnost in boljšo izkušnjo za uporabnika. Unikatna struktura gobice omogoča odstranjevanje vseh vrst poškodb na vseh vrstah lakov v kombinaciji z novimi Rupes D-A polirnimi pastami. Patentirana oblika gobice zagotavlja boljši prenos energije, specialno zaobljeni robovi pa večjo varnost pri samem delu. 
Rupes D-A Coarse Intermediate pad je Srednja polirna gobica primerna za uporabo z vsemi polirnimi pastami. Odlična za enostopenjska poliranja, saj zagotavlja dober odrez in dober sijaj na površini. 


Priporočilo: 
Med uporabo redno čistite gobico z komprimiranim zrakom ali sesalnikom. Pri tem si lahko pomagamo z orodjem za čiščenje gobic. Med samim delom ne pretiravamo z količino paste. Po uporabi očistimo z toplo vodo in blagim čistilom in posušimo na zraku. 

Povezani izdelki