Shiny Garage Base Shampoo 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


6,97 € z DDV

SG12.12500

Nov izdelek

Šampon na osnovi citrusov za pranje vozil

Tag:

Več informacij

Shiny Garage Base Shampoo je močnejši šampon, narejen na osnovi inovativnih sestavin, katere zagotavljajo odličen rezultat čiščenja, saj omogočajo da umazanija enostavno odstopi od površine, katero potem zlahka odstranimo. Šampon se dobro peni, kar izboljša učinek čiščenja na vertikalni površini in zmanjšuje možnost nastajanja poškodb, saj rokavica ali goba drsi po površini z izjemno lahkoto. Šampon je močno koncentriran, pH nevtralen in je prijetnega vonja po češnji. 

Navodila za uporabo:
Zmešajte 50-60ml šampona z 10L vode, po možnosti tople. Začnite s pranjem vozila od strehe navzdol, šampon se na površini ne sme zasušiti. Priporočamo dvo vedrni sistem pranja vozila. Vozilo nato sperite z vodo in obrišite do suhega z namensko mikro krpo.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli; 3-amino-N-(karboksimetil)-N,N-dimetil-,N-(C8-18(sode) in C18 nenas. acil) derivati, hidroksidi, notranje soli. Amidi in C18 - nenasičeni, N, N-bis(hidroksietil). Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, parfumi (Amil Cinamal, Kumarin).

Povezani izdelki