P&S Absolute Rinsless Wash 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

PS-F3632

Nov izdelek

Šampon za pranje brez izpiranja

Tag:

Več informacij

P&S Absolute Rinsless Wash je popolnoma novi šampon skonstruiran popolnoma na novo z najmodernejšimi sestavinami. Odlična alternativa za konvencionalne šampone za ročno pranje vozil. Unikatna mešanica polimernih sestavin in emulgatorjev omogoča enostavno in učinkovito pranje, medtem, ko med procesom mehča vodo, kar zmanjša možnost vodnih madežev po pranju. Rezultat je popolnoma čista in gladka površina. Omogoča pranje kjerkoli in kadarkoli. Popolnoma varen za vse zunanje površine. Primeren za uporabo na zaščitenih vozilih, vozilih z folijo ali PPF-om, plastiki in celo tekstilu.  

Šampon, kateri ne potrebuje spiranja z vodo. Posebej zasnovan kot nadomestek klasičnemu načinu pranja, le da ne porabite toliko vode. Posebna formula preprečuje nastanek prask in ne pušča sledi. Po pranju voda z vozila odteče izjemno hitro, površina pa dobi visok sijaj. Sredstvo je zelo enostavno za nanos in brisanja. Je popolnoma biološko razgradljivo. Primerno tudi za brezvodno čiščenje. Odličen za uporabo v zimskih mesecih. 

Opozorilo! Sredstvo ni primerno za čiščenje blatnih ali zelo umazanih vozil! Pred čiščenjem takšnega vozila, je potrebno večje delce umazanije sprati z vodo. 

Navodila za uporabo:
Pranje brez izpiranja: Sredstvo zredčite v vedru za pranje z vodo v razmerju 256:1, odvisno od umazanije. Nato gobo za pranje vozil namočite v vedro z pripravljeno raztopino in operite vozilo. Z gobo ne pritiskajte na površino. Po čiščenju vozilo ni potrebno splahovati, le obrišite ga do suhega z brisačo za sušenje vozil. Mešanico si lahko pripravimo tudi v ustrezni pršilki in šampon nanašamo z pršilko in na koncu prebrišemo z mikro krpo. Za uporabo kot lubrikant za plastelin ali quick detailer zmešajte 60ml s 1000ml vode.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.EUH208 Vsebuje: Zmes: 5-kloro-2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on in 2-metil-4-oktil-izotiazolon-3-on (3: 1). Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine v skladu z uredbo o detergentih: 648/2004: <5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfumi, mešanica metil kloro izotiazolinon in Metil izotiazolinon (3: 1).

 

Povezani izdelki