Chemical Guys Hydro Suds Ceramic Car Wash Soap 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

CWS21216

Nov izdelek

Šampon z dodano Si02 zaščito

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Hydro Suds je šampon za ročno pranje vozil z dodano Si02 zaščito, enako kot se uporablja v keramičnih premazih. Po pranju za seboj pušča odlično zaščito katera odbija vodo, umazanijo in ostale depozite. S tem vaše vozilo ostane čisto dlje časa. Hydro Suds lahko uporabljate na nezaščitenih vozilih, da jim zagotovite hidrofoben efekt ali na zaščitenih, da s pranjem obnovite zaščitni sloj. Poleg vsega naštetega, Hydro Suds na vozilu ustvarja bleščeč sijaj. V nasprotju z podobnimi šamponi se Hydro Suds zelo peni. To zmanjšuje možnost nastanka prask med pranjem. Primeren je za nanos z gobo/rokavico ali penilcem.

Navodila za uporabo:
Šampon pred uporabo dobro pretresite. Dodajte 30-90ml šampona v 20L vedro vode. Vozilo sperite, da odstranite vse večje delce umazanije. Pri bolj umazanih vozilih svetujemo tudi uporabo predpranja. Začnite s pranjem od strehe navzdol, šampon lahko med pranjem tudi večkrat sperete, da preprečite, da bi se šampon na vozilu zasušil. Ko zaključite s pranjem vozilo sperite z visokotlačnim čistilcem in obrišite z namensko mikro krpo. Šampona nikoli ne uporabljajte na vročem vozilu ali neposredni sončni svetlobi!

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki