Mothers CMX Ceramic Wash & Coat 1419ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

MO-01548

Nov izdelek

Šampon z dodano SiO2 zaščito

Tag:

Več informacij

Mothers® CMX® Ceramic Wash & Coat odličen šampon z dodanimi Si02 keramičnimi delci. Na vozilu med pranjem ustvarja bleščeč, pravkar povoskan videz ter kvalitetno zaščito površine. Vozilo po pranju pridobi izjemne hidrofobne sposobnosti, voda praktično v trenutku odteče z vozila, zato je možnost nastanka sledi vodnega kamna bistveno manjša. Redna uporaba šampona prav tako zmanjšuje nabiranje umazanije na vozilu ter omogoča bistveno hitrejše in enostavnejše sušenje. Šampon je pH nevtralen ter popolnoma prijazen za okolje. Primeren je za vzdrževanje predhodno zaščitenih vozil z keramičnimi premazi, voski in sealanti ali kot samostojni zaščitni premaz na nezaščitenih vozilih.

Navodila za uporabo:
Zredčite 30-60ml šampona z 10L vode. Cev oz. pištolo visokotlačnega čistila usmerite v vedro, sestavini premešate ter ustvarite gosto peno. Vozilo sperite in začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti! Vozilo sperite z vodo in obrišite z ustrezno mikro krpo. Za maksimalen hidrofoben učinek lahko šampon nanesete direktno na gobo ali rokavico ter ga razmažete po površini. Površino nato takoj sperite z vodo. Pri tej metodi šampona nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le panel za panelom.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 - Hraniti izven dosega otrok. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki