Gtechniq W3 Ceramic Wash 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

GTW30.5

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Gtechniq Ceramic Wash je univerzalen produkt, kateri na površini ustvarja izjemen hidrofoben sloj, ima odlične samočistilne sposobnosti in učinkovito ščiti površino. Zasnovan posebej za čiščenje in vzdrževanje vozil, plovil in letal, zaščitenih z katerim izmed Gtechniq zaščitnim premazom. V nasprotju z ostalimi šamponi W ob vsakem pranju doda zaščito, kar pomeni daljšo obstojnost premaza. Ceramic Wash je super koncentriran, 100% biorazgradljiv šampon, kateri ne odstranjuje predhodno nanešenih coatingov, sealantov ali voskov.  Površine ščiti pred zunanjimi vplivi do 3 mesece.

Navodila za uporabo: 
Plastenko dobro pretresite. Zmešajte 20ml šampona z 10L vode. Vozilo, plovilo ali letalo operite s pomočjo rokavice, gobe ali krtače z mehkimi ščetinami. Po pranju sperite vse ostanke šampona s površine. Da preprečite nastanek belih sledi vodnega kamna, površino po pranju obrišite z namensko krpo za sušenje ali katerim drugim pripomočkom.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.



Povezani izdelki