P&S Renny Doyle Double Black Bead Maker Paint Protectant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

PS-C250P

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Renny Doyle Double Black Bead Maker je vrhunski zaščitni premaz, kateri zagotavlja več mesečno zaščito vozila pred zunanjimi vplivi. Njegova formula z unikatnimi polimeri zaščiti vozilo in ga ščiti pred različnimi dejavniki, tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih. Površino naredi izjemno hidrofobno, voda v trenutku zdrsne z vozila. Vozilu povrne briljanten sijaj ter poudari globino vsakega barvnega odtenka. Bead Maker je zelo enostaven za uporabo in je primeren tako za profesionalne uporabnike kot entuziaste. Varen je za uporabo na vseh zunanjih površinah vozila.

Navodila za uporabo:
Bead Maker lahko nanašate tako na mokro kot suho površino, čeprav zmogljivosti premaza bistveno bolj pridejo do izraza pri nanosu na suho vozilo. Napršite Bead Maker direktno na oprano vozilo ter ga obrišite z čisto in mehko mikro krpo. Po končanem nanosu pustite izdelek 8-10 ur, da se popolnoma posuši.

Varnostni napotki:
H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 - Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti dlani, podlahti in obraz. P280 Nositi zaščitne rokavice, zaščito za oči. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.



Povezani izdelki