Menzerna Ceramic Spray Sealant 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

MENCSS

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tag:

Več informacij

Menzerna Ceramic Spray Sealant je zaščitni premaz, kateri zagotavlja odlično zaščito za vaše vozilo. Premaz je obstojen do 3 mesece. Vsebuje SiO2 delce, takšne kakršne najdete tudi v keramičnih premazih. Prav ti delci poskrbijo za odlično zaščito in izjemen sijaj vašega vozila. Spray Sealant je neverjetno enostaven za uporabo. Nova formula premaza zagotavlja briljanten sijaj in ekstremno hidrofobnost površine. Premaz lahko uporabljate kot samostojno zaščito ali ga nanesete čez obstoječ vosek, sealant, keramični premaz ali folijo.  

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operemo in popolnoma posušimo. Plastenko dobro pretresemo in nanesemo zmerno količino sredstva na kvalitetno mikro krpo. Razmežemo po površini vozila. Premaz nato prebrišemo s suhim delom krpe ali drugo suho mikro krpo do suhega.  Počakamo 2-3 ure da se premaz sprime s površino. V tem času vozila ne izpostavljamo sončni svetlobi in vodi.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki