Gyeon Q²M Total Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

Q2MTOTAL500

Nov izdelek

Odstranjevalec zaščitnih premazov

Tag:

Več informacij

Gyeon novosti so tukaj!

Q²M TotalRemover, kot že ime pove, je bil zasnovan za odstranjevanje vsega, od sealantov in voskov pa vse do starih keramičnih premazov, tovarniških voskov in vsega vmes. Popoln za pripravo tovarniško svežih avtomobilov pred nanosom zaščite ali za odstranjevanje starih premazov brez potrebe po ponovnem poliranju. Čeprav je izredno učinkovit pri čiščenju površine, se lahko uporablja tudi kot pomoč pri odstranjevanju t.i. ˝high spots˝ v primeru nepravilnega nanosa keramičnih zaščit. Kljub svoji moči pa je povsem varen do vseh površin na vozilu.  

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro operemo na klasičen način. Sredstvo dobro napršimo na površino. Dodatno priporočamo, da ga po površini dobro razporedite z rokavico Gyeon SilkMitt. Počakamo 1 do 3 minute. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Dobro speremo z vodnim curkom. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Ne uporabljamo na sončni svetlobi ali vroči površini.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.




Povezani izdelki