CarPro Spotless 2.0 Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

CQSPOT500

Nov izdelek

Odstranjevalec sledi vodnih kapljic

Več informacij

CarPro Spotless 2.0 kemično odstrani mineralne depozite, ki ostanejo na površini zaradi vodnih kapljic, preden se popolnoma zasušijo na laku. Če sledi mineralnih depozitov ne odstranite pravočasno, lahko poškodujejo lak do te mere, da ga je potrebno spolirati. Vodne kapljice povzročajo permanentne poškodbe na laku, plastiki in celo steklu. Z uporabo Spotless Cleaner-ja, podaljšate življensko dobo laka in barve. Spotless je mešanica previdno in uravnoteženo zmešanih kislin, ki nežno odstranjujejo depozite in vozilo ohranjajo lepo in sijoče. Sredstvo lahko uporabljate tudi za vzdrževanje C.Quartz zaščitnih premazov.

Navodila za uporabo:
Dobro pretresite plastenko, da aktivirate sestavine. Sredstvo najprej preizkustite na skritem mestu. Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno vozilo in v senci. Napršite na površino in podrgnite madež z gobo. Ostanek sredstva obrišite z čisto mikro krpo in dobro sperite z vodo, da nevtralizirate čistilo. Mesto čiščenja do suhega obrišite s krpo za sušenje vozil. V kolikor madeža niste popolnoma odstranili, ponovite postopek. Lahko vpliva na obstojnost zaščitnega premaza za steklo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev lauril etoksi sulfat, Tetranatrijev etilendiamintetraacetat, fosforjeva kislina; ortofosforjeva kislina; amonijev bifluorid; amonijev hidrogendifluorid
Nevarno: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P330 + P331 – PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303 + P361 + P353 – PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P405 – Hraniti zaklenjeno. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. EUH 208 – Vsebuje citral. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki