Znižana cena!
Waxaddict Fo'Show Spray Wax 500ml

Waxaddict Fo'Show Spray Wax 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,21 € z DDV

-25%

14,95 € z DDV

WAFSW05

Nov izdelek

Tekoči vosek za zaščito in sijaj vozil

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Tekoči vosek z ekstremno visokim sijajem. Le napršite na površino in obrišite ter vašemu vozilu zagotovite moker videz in zaščito. Fo’Show je zasnovan na vodni osnovi. Lahko ga uporabite kot sredstvo za vzdrževanje predhodno nanešenih voskov ali kot samostojni zaščitni premaz. Sestavljen je iz enakih sestavin kot najboljši Waxaddict trdi voski, ne vsebuje alkoholov, IPA ali topil. Premaz je izjemno hidrofoben.

Navodila za uporabo:
Nanos na mokro vozilo: Fo’Show napršite na mokro vozilo, takoj po pranju ter vozilo do suhega obrišite z mikro krpo za sušenje vozil. Čez 5-10 minut vozilo prebrišite še z mehko krpo za odstranjevanje premazov, da odstranite vse sledi in ostanke voska.
Visok sijaj: Vozilo operite in posušite. Napršite Fo’Show na panel, ga enakomerno razmažite in pustite, da se rahlo posuši. Nato ostanek obrišite z mehko krpo za odstranjevanje premazov. Ta postopek lahko ponavljate dokler ne dosežete željenega sijaja.
Največja zmogljivost: Napršite Fo’Show direktno na čisto mikro krpo ter prebrišite panel. Pustite 5-10 minut, da se vosek rahlo zasuši ter nato ostanek obrišite z čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 208 – Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki