Nov
Collinite S845 Insulator Speed Wax 473ml

Collinite S845 Insulator Speed Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

CO-S-845

Nov izdelek

Dolgo obstojni zaščitni vosek

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Legendarni artikel, ki je znan po svoji trdnosti, obstojnosti, učinkovitosti in enostavnosti za nanos je sedaj na voljo tudi v tekoči obliki. Insulator Speed Wax, ki je hiter in enostaven za uporabo, združuje visok sijaj karnaube in legendarno polimerno obstojnost podjetja Collinite. Ustvari izjemno gladko zaščitno bariero, ki več mesecev varuje pred zunanjimi vplivi. Uporablja se lahko kot sredstvo za povečanje sijaja/zaščitni premaz po nanosu voska Collinite (št. 845, 476s ali 915) ali kot samostojno zaščitno sredstvo z voskom in sealantom. Varen za vse zunanje lakirane površine in obloge. Ni za uporabo na gumi ali steklu.

Navodila za uporabo:
Vozilo najprej dobro operemo z avto šamponom. Plastenko dobro pretresemo in nato vosek enakomerno poškropimo na površino in zbrišemo s mehko in čisto krpo. Vosek se na površini ne sme posušiti. Krpo večkrat obrnemo in vedno brišemo s čistejšo stranjo. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki