Waxaddict Kudos 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


119,96 € z DDV

-20%

149,95 € z DDV

WAKD02

Nov izdelek

Premium vosek za zaščito in sijaj vozil

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Kudos je premium zaščitni vosek, kateri vsebuje hibridno mešanico tradicionalnih voskov, kot so montan in carnauba ter prah B2O3 keramičnega oksida. Vosek na površini ustvarja povečano trdnost, gladkost in izjemen finiš, dodani hidrofobni delci pa zagotavljajo vosku ekstremno hidrofobnost. Kudos je najenostavnejši Waxaddict vosek, kar se tiče nanosa in odstranjevanja. Vosek se zelo enostavno razporedi po površini, odstranjevanje pa je z minimalnim pritiskom. Z nanosom Kudos-a lahko ustvarite podoben efekt, kot če bi nanesli keramični premaz. Obstojnost voska na negaražiranem, dnevnem vozilu, je ob optimalnih pogojih 9-12 mesecev.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Kudos je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 6 minut na vroč dan do 16 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki