Gyeon Q² Wax 175g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

Q2WAX

Nov izdelek

Zaščitni vosek za zaščito in sijaj

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Gyeon Q² WAX sedaj končno na voljo. Ekstremno enostaven za uporabo zagotavlja izjemen sijaj in hidrofobnost površine. Gre za najbolj konvencionalen produkt za zaščito površine seveda nekoliko drugače in boljše. Vosek vsebuje fluorin kar zagotavlja izjemne rezultate kot so izjemno visok sijaj in vrhunsko odtekanje vode. Produkt, ki bo navdušil tako ljubitelje kot profesionalce. Primeren je za vse tipe lakov in barve. Odličen kot dodaten sloj za vsako keramično zaščito ali premaz. Unikatno pakiranje omogoča ročni ali strojni nanos voska pri tam pa skoraj ni izgub materiala, ki se pogosto pojavlja pri nanosu voskov. Vosek ima priložen poseben inovativni aplikator, ki omogoča hiter in enostaven nanos, ter mikro krpo za brisanje oz. odstranjevanje voska. V primerjavi z ostalimi voski je njegova uporaba izjemno enostavna.

Navodila za uporabo: 
Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate priporočamo, da lak očistite s polirnim plastelinom in dobro razmastite z razmaščevalcem Gyeon Q2M Prep  Odpremo vosek in ga v tankem sloju namažemo na priloženi aplikator. Z njim nanesite vosek na površino v tankem sloju. Vedno ga nanašajte del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Pustite, da se vosek posuši cca 30min ter nato ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za še večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete še dodaten sloj. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Fluorin. Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H315 Povzroča draženje kože.H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.         

Povezani izdelki