Angelwax Enigma Trinity 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


30,97 € z DDV

ANG54229

Nov izdelek

Keramična zaščita za usnje

Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma Trinity je poseben keramični premaz, zasnovan posebej za uporabo na usnjenih površinah. Površino ščiti pred trganjem in obrabo, prenosom barve in vsakodnevno uporabo. Usnjena površina po nanosu premaza ostane mehka, voljna ter nesvetleča. Enigma Trinity vsebuje UV blokerje, kateri preprečujejo bledenje usnja ter poskrbijo, da površina postane antistatična ter vodoodbojna. Usnjena površina, zaščitena s keramičnim premazom Enigma Trinity, bo leta ostala v prvotnem stanju ter bo popolnoma enostavna za čiščenje in vzdrževanje.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretrestite. Svetujemo, da pred nanosom premaza površino očistite z čistilom Angelwax Heaven ali katerim drugim namenskim čistilom za usnje. Površina naj bo pred nanosom zaščite suha in ohlajena. Napršite Trinity na aplikator iz mikro vlaken ter enakomerno in v tankem sloju razmažite po površini. Površino nato obrišite s čisto mikro krpo, da odstranite vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
Pozor: P102 - Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki