IGL Ecoclean Multi 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

FG000020

Nov izdelek

Biološko razgradljivo univerzalno čistilo

Več informacij

IGL Ecoclean Multi biorazgradljivo čistilno in razmaščevalno sredstvo izdelano na posebni formili na bazi soje. Je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah. Je dovolj močan, da brez težav očisti motorni prostor pa vendar povsem varen tudi za čiščenje usnja, vinila, svetlih tapet, preprog, gume, kabrio streh, pnevmatik, bolazinjenih delov,... Ecoclean Multi lahko brez težav uporabite tudi za čiščenje plovil, letal, avtodomov in doma. Nizko peneča formula omogoča hitrejše odstranjevanje čistila iz tkanin, kar pomeni krajši čas za sušenje. Odstranjuje vse vrste umazanij, prahu, maščob, zavorni prah, cestno umazanijo,...

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite direktno na umazano površino. Lahko ga napršite tudi na gobico ali krpo, s katero nameravate očistiti površino. Pustite sredstvo delovati par minut. Za čiščenje trdovratnejših madežev si lahko pomagate tudi s krtačo ali s čopičem. Ostanek čistila obrišite ali sperite z vodo. 

Mešalno razmerje:
- Razmaščevanje 1:1
- Čiščenje notranjosti 1:5

Varnostni napotki:
Vsebuje: Linalol, (R)-p-menta-1,8-dien, D-Limonen. Nevarno: H319 Povzroča hudo draženje oči. H360 Lahko škoduje plodnosti ali nerojenemu otroku P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P103 Pred uporabo preberite etiketo. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P308 + P311 – Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: Pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P405 Hraniti zaklenjeno.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004:<5%: neionske površinsko aktivne snovi, parfum.         


Povezani izdelki