Bilt-Hamber Surfex HD 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

BHSHD5000

Nov izdelek

Močno razmaščevalno sredstvo

Več informacij

Bilt-Hamber Surfex HD je izjemno učinkovit razmaščevalec za čiščenje vseh zunanjih in notranjih površin vozila. Narejen je na vodni osnovi vendar se po moči brez težav primerja z razmaščevalci na osnovi topil obenem pa je Surfex HD popolnoma biorazgradljiv. Z lahkoto odstranjuje vse oljne madeže in maščobe, uporabljate ga lahko za čiščenje platišč in pnevmatik, razmaščevanje v motornem prosturu, čiščenje tekstila, notranjih plastik,... Surfex HD je močno koncentriran in ga lahko redčite v različnih mešalnih razmerjih. 

Navodila za uporabo:
Surfex HD pred uporabo zredčite z vodo v razmerju do 1:100, odvisno od umazanije. Napršite ga na površino, počakajte nekaj trenutkov in sperite z vodo ali obrišite z mikro krpo. Po potrebi si lahko pomagate tudi z čopičem, krtačo ali gobo. Sredstvo pred uporabo vedno preizkusite na skritem mestu. Nikoli ga ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali vroči površini.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksilirani, Dinatrijev metasilikat. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362 + P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5-15%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, Parfumi. 

Povezani izdelki