CarPro Multi X 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

CQMX500

Nov izdelek

Koncentrirano, večnamensko čistilo

Več informacij

CarPro Multi X je koncentrirano sredstvo z odlično čistilno močjo. Kljub njegovi moči je ob pravilni uporabo popolnoma varen do površin. Primeren je za razmaščevanje in odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije v notranjosti in zunanjosti vozil. Odličen je za čiščenje pnevmatik, motornega prostora, odstranjevanje cestne umazanije, madežev v notranjosti vozil,... Priporočljivo mešalno razmerje je 1:20 brez težav pa ga lahko zredčite z vodo tudi do 1:100 (za redna čiščenja). Multi X je primeren tudi za uporabo v kombinaciji s penilci.

Mešalna razmerja:
- Čiščenje polirnih gobic: 1:10 - 1:20
- Predpranje: 1:1 - 1:20
- Pnevmatike: brez redčenja - 1:20
- Trdovratna umazanija in sledi gumic: brez redčenja - 1:20
- Čiščenje notranjosti: 1:20 - 1:100
- Pranje z visokim pritiskom: 1:100

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčite z vodo glede na vrsto umazanije. Pred uporabo čistilo vedno preizkusite na skritem mestu. Napršite na površino s pomočjo razpršilca ali penilca in počakajte, da čistilo razgradi umazanijo. Ostanek čistila nato dobro sperite ali obrišite (pri notranji uporabi). Nikoli ga ne uporabljajte na razgreti površini ali neposredni sončni svetlobi. Multi X ni primeren za uporabo na eloksiranem aluminiju.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki