Good Stuff APC 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

GS149

Nov izdelek

Večnamensko univerzalno čistilo 

Več informacij

Univerzalno močno koncentrirano večnamensko čistilo z prijetnim vonjem za čiščenje raznih zunanjih in notranjih površin na vozilih. Lahko ga uporabljamo v kombinaciji z tornador pištolami. Primeren je za čiščenje plastičnih in kovinskih delov, gume, armaturnih plošč, tekstila, lakiranih površin, platišč, tekstila in še in še. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo redčimo z vodo v razmerju od 1:4 do 1:50 v odvisnosti od stopnje umazanije. Narejeno raztopino napršite na površino ter si pri čiščenju pomagajte z mikro krpo, čopičem ali ščetko. Ostanek čistila sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Po potrebi postopek ponovite. Sredstvo se na površini ne sme posušiti. Ne uporabljati na vročih površinah. Pred uporabo izdelek najprej testiramo na majhnem skritem prostoru. 

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči.  P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362 + P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki