Fresso APC 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

FRAPC1

Nov izdelek

Večnamensko čistilno sredstvo 

Več informacij

Novost v Fresso Liniji avto kozmetike. Univerzalno čistilo, ki ga lahko uporabimo za čiščenje različnih površin na vozilu zunaj in znotraj, kot so motorni prostor, platišča, pragovi, guma, tekstil in še in še. Sredstvo je močno koncentrirano, učinkovito odstranjuje vse vrste nesnag in je kot vsi Fresso izdelki izjemno prijetnega vonja. Najmodernejše sestavine omogoča sila enostavno in efektivno čiščenje. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo zredčimo z vodo v razmerju minimalno 1:5 in maksimalno 1:30. Napršite na površino, ki jo želite očistiti, počakajte par minut sperite ali obrišite. Za čiščenje tekstila ali ostalih umazanih površin si lahko pomagate s ščetko. Na koncu prebrišemo z čisto mikro krpo.

Priporočana razmerja mešanja:
- Trdovratni madeži: 1:5 do 1:1
- Notranje čiščenje in tekstil: 1:10 do 1:30

Varnostni napotki:
Vsebuje: Vsebuje: alkoholi, C12-14, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli, Alkoholi C&-12, Etoksilirani; 1-propanamin, 3-amino-N-(karboksimetil)-N,N-dimetil-,N-(C8-18(sode) in C18 nenas. acil) derivati, hidroksidi, notranje soli. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči.  P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. EUH 208 Vsebuje Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv.



Povezani izdelki