Bilt-Hamber Auto-Foam 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,95 € z DDV

BHAF

Nov izdelek

Močno, visoko peneče predpranje

Več informacij

Bilt-Hamber Auto-Foam je nova generacija visoko penečih predpranj, katera zmehčajo trdovratno umazanijo pred šamponiranjem vozila. Primeren je za nanos s pomočjo penilcev. Kljub temu, da Auto-Foam ne ustvarja zelo goste pene je zagotovo eden izmed najučinkovitejših predpranj na trgu. Kljub njegovi moči je povsem varen do lakiranih in barvanih površin. Je zelo enostaven za spiranje. Odstranjuje trdovratno cestno umazanijo, ostanke insektov in ostalo umazanijo. Čistilo je močno koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Zredčite Auto-Foam z vodo v razmerju med 1:100 in 5:100. Vozilo sperite in nanesite predpranje od strehe navzdol. Pustite delovati 5 minut ter nato ostanek sperite z visokotlačnim čistilcem. Vozilo nato operite še z šamponom, da odstranite vse ostanke umazanije.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki