Shiny Garage Pink Snow Foam 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

SG10.91

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje v roza barvi

Več informacij

Shiny Garage Pink Snow Foam je inovativen visoko peneč detergent za predpranje vozil. Dodano barvilo poskrbi, da se pena obarva v roza barvi. Pena je varna za uporabo tudi na belih in svetlih vozilih. Ima prijeten vonj po hruški in limonini travi. Pink Snow Foam je idealen za uporabo tudi v zimskih mesecih saj učinkovito odstranjuje cestno umazanijo obenem pa je popolnoma varen tudi na zaščitenih vozilih (ne odstranjuje voskov in ostalih zaščitnih premazov).

Navodila za uporabo:
Detergent je močno koncentriran in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Pri redčenju uporabljajte zaščitne rokavice. Pena se na vozilu ne sme zasušiti prav tako ni primerna za uporabo na kabrio strehah. Zredčite 200ml čistila z 1L vode pri uporabi z penilci za visokotlačne čistilce. Pri ročnih penilcih zredčite 20-40ml čistila z 1,5L vode. Peno nanesite na vozilo od strehe navzdol in pustite delovati cca. 7 minut oz. dokler ne odteče z vozila. Vozilo nato sperite z vodo in operite z šamponom.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; Parfumi; konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).

Povezani izdelki