Angelwax Billbery Wheel wax 150ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

ANG50320

Nov izdelek

Zaščitni vosek za platišča

Tag:

Več informacij

Angelwax Wheeleax je zagotovo eden izmed najboljših zaščitnih voskov za platišča nasvetu. Je zadnji korak v Angelwax Billberry seriji za čiščenje in zaščito platišč. Ustvari obstojen zaščitni sloj na platiščih, ki zdrži tudi do 6 mesecev. Zaščitni sloj sčiti platišče pred zavornim prahom in cestno umazanijo ter omogoča lažje čiščenje. Poleg tega platišče pridobi na sijaju. Angelwax Wheelwax je dobitnik nagrade Auto Express 'Recommended Product' leta 2010.

Navodila za uporabo: Platišče dobro operite in posušite. Priporočamo uporabo čistila Angelwax Billberry koncentrat ali Billberry RTU. Za sušenje si lahko pomagate tudi s stisnjenim zrakom, da odstranite vse vodne kapljice. Z pomočjo penastega aplikatorja nanestite vosek po celotni površini platišča in pustite delovati 5-10 minut. Nato s čisto mikro krpo odstranite odvečen vosek. Za dodatno zaščito in sijaj nanesite še dodaten sloj.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki