K2 Satina PRO Energy Fruit 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


43,95 € z DDV

D5025

Nov izdelek

Sredstvo za čiščenje in zaščito notranjih površin

Več informacij

K2 Satina PRO je profesionalen izdelek za čiščenje in antistatično zaščito notranjih površin vozila. Površino očisti in ji obnovi tovarniški (OEM) mat videz brez nepotrebnega sijaja. Satina Pro je izredno nežna do površin zato je primerna za uporabo na vseh notranjih površinah kot so plastika, vinil in guma. Ščiti pred UV žarki ter preprečuje bledenje površine. Ohranja prožnost vinilnih površin. Površina po čiščenju ni mastna in lepljiva ampak popolnoma suha na otip. Prav tako preprečuje nabiranje prahu na očiščeni površini. Redna uporaba zagotavlja, da notranjost vozila še dolgo izgleda kot nova. Je prijetnega vonja po znani osvežilni pijači z okusom po pomaranči.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresemo. Sredstvo napršimo na mikro krpo ali aplikator in obrišemo površino. Za večji sijaj lahko postopek ponovimo. Sredstvo lahko tudi napršimo na očiščeno površino in zbrišemo z mehko čisto krpo. Ne nanašati na pedala in na vroče površine. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.


Povezani izdelki