Sam's Fabric Protectant 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,95 € z DDV

641-123194

Nov izdelek

Zaščitni premaz za tekstil

Več informacij

Sam's Detailing Fabric Protectant je zaščitni premaz, narejen na osnovi solventov, za vse notranje in zunanje tekstilne površine. Odličen je za zaščito površin po čiščenju saj s tem preprečite oz. zmanjšate nabiranje umazanije. Varen je za uporabo na vseh notranjih tekstilnih površinah. Zelo je primeren tudi za zaščito kabrio streh.

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno nanašajte na predhodno očiščeno in suho površino. Nanesite Fabric Protectant v tankem in enakomernem sloju ter pustite, da se posuši. V kolikor sredstvo nanašate na kabrio streho in pride v stik z karoserijo ga obrišite preden se posuši.

Varnostni napotki:
P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.