Gtechniq L1 Leather Guard AB 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


33,97 € z DDV

-15%

39,97 € z DDV

L1AB05

Nov izdelek

Zaščitni premaz za usnjene površine

Tag:

Več informacij

L1 Leather Guard je premium obstojna zaščita za vse usnjene površine, katera zagotavlja najboljšo zaščito pred obrabo, UV žarki, barvo, bledenjem in ostalim razbarvanjem. Z dodano BioCote® antimikrobsko tehnologijo, odstranjue kar 99,9% vseh bakterij na zaščiteni površini. Sredstvo ščiti pred obrabo, kar je posebej pomembno na robovih in ledvičnih delih sedežev ter ostalih izpostavljenih površinah. Zaščita pred barvami pa ščiti, predvsem svetlo usnje, pred obarvanjem, katerega ponavadi povzročijo temnejši odtenki tekstila, npr. kavbojke. Površine po tretmaju ostanejo zaščitene od 3 do 12 mesecev. Sredstvo ni primerno za uporabo na semišu ali nubuku. Na voljo v 100ml in 500ml pakiranju.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Za najboljše rezultate nanesite na novo ali obnovljeno usnje. Če L1 nanašate na staro usnje, ga najprej očistite s pomočjo Gtechniq I2 Tri-Clean ter ga pustite, da se posuši. Nanesite tanek sloj L1 z penastim aplikatorjem in takoj obrišite z čisto mikro krpo. Počakajte 30 minut, da se premaz popolnoma posuši. Na bolj izpostavljene dele lahko nanesete dva sloja L1. Zaščito obnavljajte vsake 2 meseca na bolj izpostavljenih delih in na vsake 6 mesecev na manj izpostavljenih.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. EUH 210 Varnostni list je na voljo na zahtevo. Vsebuje: Reakcijska zmes 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EC št. 247-500-7] in 2-metil-2H -izotiazol-3-on [EC št. 220-239-6] (3:1).Povezani izdelki