Sam's Glass Sealant 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

641-123297

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Tag:

Več informacij

Sam's Glass Sealant je vrhunski zaščitni premaz za zunanje steklene površine. Na površini ustvari hidrofoben sloj, kateri poskrbi, da vodne kapljice s površine zdrsijo že pri nizkih hitrostih. Odlično se obnese v slabših vremenskih pogojih. Je enostaven za nanos tudi za popolne začetnike. Primeren je za uporabo na vseh steklenih površinah, foliji in pleksi steklih. Ena steklenička zadostuje za zaščito dveh celotnih vozil.

Navodila za uporabo:
Površino dobro očistite in popolnoma posušite. Premaza nikoli ne nanašajte soncu ali na segreto površino. Pred nanosom ustreznost premaza najprej preizkusite na skritem mestu. Na priložen aplikator napršite manjšo količino premaza ter ga nato v tankem sloju razmažite po površini. Pustite cca. 5-10 minut, da se premaz sprime s površino. Ostanek premaza nato obrišite z čisto mikro krpo. V primeru, da se premaz odstranjuje težje, si lahko pomagate tudi s čistilom za stekla. Pri zaščiti vetrobranskega stekla svetujemo, da očistite in namažete tudi metlice brisalcev. Aplikator po uporabi sperite z vodo in shranite za naslednjo uporabo.

Varnostni napotki:
Nevarno: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico.

Povezani izdelki