Chemical Guys Hydro Leather 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

SPI22916

Nov izdelek

Keramični premaz za usnje

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Hydro Leather je keramični premaz za usnje, ki na površini ustvari neviden zaščitni sloj. Premaz ščiti usnje, umetno usnje in vinil pred razno umazanijo, UV žarki in razbarvanjem. Izjemno enostaven za uporabo, a kljub temu dolgo obstojen. Za razliko od klasičnih premazov, Hydro Leather na površini ostane in se v usnje ne vpije. Ustvari fleksibilen sloj zaščite, ki zagotavlja, da usnje ne zgubi naravnih olj in održi naravno mehkobo in občutek. Hydro Leather za seboj ne pušča mastnih sledi in drseče površine. Zagotavlja naraven, tovarniški izgled usnja.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Produkt testirajte na skritem delu. 

Kot premaz:

Usnje očistite z namenskim čistilom in krtačko ter obrišite ostanke čistila. Na aplikator iz mikrovlaken nanesite manjšo količino premaza in enakomerno razporedite po površini. Počakajte 30 sekund in obrišite s suho, čisto mikro krpo.

Kot quick detailer: 

Na čisto in suho mikro krpo nanesite manjšo količino premaza in površino nežno prebrišite. Obrnite krpo na suho stran in obrišite višek premaza.

Varnostni Napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj  dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI  ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali  zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno  izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki