DIY Detail 8 Year Ceramic Coating 30ml + Aplicator

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 15 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 15 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,00 €.


159,97 € z DDV

DIY-CC08

Nov izdelek

Keramična zaščita površin

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Visoki sijaj, gladkost in enostavno vzdrževanje. Vse to predstavlja novi DIY Detail keramični premaz, ki bo površine ščitil celo za dobo do 8 let. Odlikuje ga sila enostavna uporaba in nanos. Tehnološko napredna sestava kompozitnih sestavin, kot so Sio2, Sin in Polisilazan zagotavljajo izjemno obstojno in hidrofobno keramično zaščito. Premaz, kateri je v osnovi namenjen profesionalnim uporabnikom je sila enostaven za nanos, zato je primeren tudi za popolne začetnike. Ščiti pred manjšimi praskami, vrtinčastimi praskami, kemikalijami, ptičjimi iztrebki in UV žarki. Obstojnost premaza (ob ustreznem vzdrževanju) je 8 let. Površina postane enostavna za vzdrževanje, izjemno hidrofobna ter sijoča.  

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost premaza površino pred nanosom dobro očistite in po potrebi spolirajte, ter na koncu razmastite z namenskim razmaščevalcem. Na ustrezen aplikator nanesite par kapljic premaza. Z krožnimi gibi ga nanesite na površino velikosti cca. 50x50cm. Pustite 2-5 minuti (odvisno od temperature in vlage v prostoru), da se premaz sprime s površino. Ko se premaz začne sprijemati z površino spremeni strukturo,. Ko se le ta spremeni za ca 50% na lahko obrišite z novo, čisto mikro krpo. Počakajte še 1 minuto in nato popolnoma prebrišite z mikro krpo. Vozila 24 ur po nanosu premaza ne izpostavljajte zunanjim vplivom oz. vlagi ali dežju. Premaz maksimalno trdnost doseže v 14 dneh, v tem času vozila ne perite oz. po potrebi sperite le z vodo.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.






Povezani izdelki