IGL Coatings Ecoclean Interior 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

460

Nov izdelek

Večnamensko čistilo za notranjost vozil

Category: Čiščenje.
Tag:

Več informacij

IGL Coatings Interior je naravno čistilo, katero ne vsebuje nikakršnih agresivnih in nevarnih delcev. Primeren je za čiščenje plastičnih, vinilnih, tekstilnih in usnjenih površin v notranjosti vozila. Hitro in učinkovito odstranjuje tudi trdovratnejše madeže. Za seboj ne pušča nikakršnih sledi, le svež in prijeten vonj. Primeren je tudi za čiščenje kabrio streh.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Napršite  sredstvo na površino in obrišite z mikro krpo. Pri čiščenju usnja in tekstila sredstvo napršite na površino in pustite delovati 1-2 minute. Ostanek nato obrišite z mikro krpo. Ustreznost čistila preizkusite na skritem mestu.

Varnostni napotki:
Nevarno: Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati hlapov. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki