Znižana cena!
Gyeon Q2 Trim 30ml

Gyeon Q2 Trim 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


33,97 € z DDV

-15%

39,97 € z DDV

Q2TRIM30

Nov izdelek

Keramična zaščita za plastike

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2 Trim je dolgotrajen quartz zaščitni premaz, zasnovan posebej za obnovi in zaščito zunanjih plastičnih površin. Je izjemno enostaven za nanos, na površini ustvarja dolgotrajno zaščito, katera prekaša vse nano, polimerne ali oljne premaze. Q2 Trim obnovi zbledelo in oksidirano plastiko, za seboj pa pušča satenast, tovarniški izgled, ki se ne izpere ob stiku z vodo ali dežnimi kapljicami. Ker je zasnovan na SiO2 tehnologiji, kot ostali Gyeon quartz premazi je tudi Q2 Rim odporen na močne kemikalije in zunanje vplive. Premaz je obstojen do 12 mesecev. Površina po nanosu postane popolnoma hidrofobna zato tudi površina ostane čista dlje časa.

Prednosti:
- Enostavna uporaba
- Primeren za vse zunanje plastične površine, tudi luči
- Osveži zbledele površine, povrača tovarniški izgled
- Ustvarja hidrofobno površino

Vsebina kompleta:
1x Q2 Trim 30ml
- 4x Semiš krpica za nanos
- 1x Aplikator za nanos
- 1x Navodila za uporabo

Tehnične specifikacije:
- Obstojnost: 12 mesecev/15000km
- pH toleranca: pH 2-11
- Debelina nanosa: 0,5qm
- Kontaktni kot: >80’
- Pokrivnost: 30ml / 5-10 vozil

Navodila za uporabo:
Navodila za uporabo: Gyeon Q2 Trim nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Plastike pred nanosom popolnoma očistite in razmastite z Gyeon Q2M Prep. Z priloženo pipetko rahlo navlažite eno izmed priloženih semis krpic in enakomerno nanesite na površino. Ker se premaz suši 10-15 minut lahko brez težav naenkrat namažete vse plastike na vozilu in jih nato obrišete z mikro krpo, da odstranite višek premaza. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči.  Sum škodljivosti za plodnost ali nerojenega otroka. Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo pridobiti posebna navodila. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. NE izzvati bruhanja. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Vsebuje N-(3-(Trimethoxysilyl)propyl)ethylenediamin. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki