Chemical Guys Moto Leather & Protectant 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


20,21 € z DDV

-25%

26,95 € z DDV

MTO10916

Nov izdelek

Čistilo in balzam za usnjene površine

Več informacij

Chemical Guys Moto Leather čisti in zaščiti vse usnjene dele vašega motocikla, kot tudi dodatno opremo in pripomočke, ob tem pa jim vrača mat sijaj in mehkobo. Primeren je za naravno in sintetično usnje. Preprečuje razpoke in bledenje, ki sicer nastaja pri normalni uporabi. Enostavno razpršite in obrišete, po uporabi pa ne pušča mastnega občutka.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite sredstvo na mikro krpico ali aplikator ter vtrite v površino. Za čiščenje trdovratnejših madežev si lahko pomagate tudi z ščetko za usnje. Ostanek sredstva obrišite s čisto mikro krpo.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki