Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

G8216EU

Nov izdelek

Čistilo za steklene površine

Tag:

Več informacij

Profesionalno čistilo za stekla z izjemno močjo čiščenja. Deluje protiprašno, s stekla odbija prašne delce zato površina ostane čista dlje časa. Odličen je za odstranjevanje ostankov insektov, drevesne smole, sledi cigaretnega dima, ptičjih iztrebkov in ostale cestne umazanije. Primeren je tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Njegova uporaba je zelo preprosta, za seboj pa pušča kristalno jasno površino. 

Navodila za uporabo:
Čistilo nanesite direktno na površino in obrišite z namensko mikro krpo za stekla. Krpo nato obrnite na čisto stran ter površino še enkrat prebrišite, da odstranite vse morebitne sledi čistila in umazanije. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje: 3 (2H)-izotiazolon, 5-kloro-2-metil-, mešanica z 2-metil-3 (2H)-izotiazolon. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestava glede na 648/2004: vsebuje: parfumi, zmes metil kloro izotiazolinon in metil izotiazolinon (3: 1).


Povezani izdelki