Labocosmetica Glico 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

LAB99

Nov izdelek

Kislinsko čistilo za notranjost

Tag:

Več informacij

#Labocosmetica Glico predstavlja revulocijo čiščenja notranjosti. Inovativni in patentirani produkt, kateri bazira glikolno kislinski formuli, katera se po večini uporablja v kozmetiki. Gre za prvo formulo, katera je v celoti patentirana in zaščitena.  Idealno sredstvo za odstranjevanje anorganskih nečistoč, mineralov, prahu in vse ostale umazanije iz tekstila in tepihov. Gliko je kljub svoji intenzivnosti nežen do površin, ter za seboj ne pušča nobenih sledi. Obnavlja barvo in za seboj pušča mehkost tkanine (Fluffy effect).  Njegava posebnost je ta, da s pomočjo posebnega efekta poskrbi da madež, kateri sicer ni viden prostemu očesu postane viden in ga lahko z lahkoto odstranimo.  Zaradi svoje kislinske sestave ga lahko uporabmimo kot sredstvo za izpiranje po čiščenju z alkalnimi sredstvi in tako izničimo njegov pH.  

Prednosti:
- Patentirana formula
- Efekt prepoznavanja in izpostavljanja madežev
- Obnavlja in mehča tkanine
- Z njim ni potrebno predhodno namakanje madežev
- Znatno zmanjša čas čiščenja
- Odstranjuje umazanije, katere alkalna sredstva oz. APC-ji ne morejo
- Omogoča hitrejše sušenje tkanin
- Nepremagljiv pri odstranjevanju madežev, kateri nastanejo zaradi potenja
- Odstranjuje soli iz tepihov na vozilu
- Izniči ph vrednost alkalnih detergentov
- Popolnoma varen za uporabo na plastiki, gumi, kovini, tkaninah 

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Uporabljamo ga lahko na več načinov.
Uporaba kot samostojni produkt:  Zredčimo z vodo v razmerju 1:5. Nanesemo na površino, pokrtačimo, ter počakamo 2-3 minute. Zbrišemo z čisto mikro krpo, ter presesamo do suhega.  Uporaba v kombinaciji z čistilom #labocosmetica Ductile (2pH metoda) Glico zredčimo z vodo v razmerju 1:5. Nanesemo na površino, pokrtačimo, ter počakamo 2-3 minute. Ne spiramo. Na površino nanesemo #ductile, katerega zredčimo z vodo v razmerju 1:10 in skrtačimo površino.  Zbrišemo z čisto mikro krpo, ter presesamo do suhega. Pri čiščenju tekstila ga lahko uporabljamo tudi kot detergent za izpiranje (redčimo z vdod v razmerju 1:50). Odličen za mehčanje krtač za čiščenje, katere enostavno potopimo v raztopino (1:5) za eno uro in ščetine bodo ponovno mehke.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. - Previdnostni stavki P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P362+P364 Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. P501 Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/regionalnimi/narodnimi/mednarodnimi predpisi.

Dodatki

Labocosmetica Ductile 500ml
13,97 €
wishlist
Maxshine Measuring Cup 100ml
2,97 €
wishlist
MaxShine Black Nylon Fabric Brush
7,97 €
wishlist
MaxShine Interior Horsehair Detailing Brush
6,97 €
wishlist

Povezani izdelki