Meguiar's Ultimate Quik Detailer 709ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,97 € z DDV

G201024

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito in sijaj

Category: Detailerji.
Tag:

Več informacij

Novi Meguiar's Ultimate Quick Detailer je novi in še boljši naslednik priljubljenega detailerja. Zagotavlja boljšo zaščito, boljši sijaj in še boljši vodoodbojni efekt. Sredstvo za hitro in enostavno nego med posameznimi pranji avtomobila. Enostavno ga nanesete na površino in obrišete z mehko mikro krpo. Napršite in obrišete z mehko krpo iz mikrovlaken. Quik Detailer nežno odstrani umazanijo in pri tem ne poškoduje laka. Zagotavlja maksimalen sijaj vozila ter popolnoma gladko površino. Primeren je tudi za odstranjevanje lažje umazanije, katere s šamponom nismo odstranili. Ker vsebuje veliko voska, odstranjuje umazanijo brez prask ter zagotovi lesk in zaščito laka. Uporabljamo lahko tudi v kombinaciji s čistilnim plastelinom – za odstranjevanje kontaminacije površine laka. 

Navodila za uporabo:
Površina laka naj bo ohlajena ohlajena. Plastenko dobro pretresemo in poškropimo manjšo površino in s krpo iz mikrovlaken obrišite ter odstranimo umazanijo. Z drugo stranjo krpe, ali še bolje, z drugo suho in čisto krpo iz mikrovlaken, obrišemo površino do suhega. Ne pustimo, da se čistilo samo posuši na površini.

Varnostni napotki:
/


Povezani izdelki