Soft99 Kamitore Wheel & Tire Cleaner 800ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

S9902098

Nov izdelek

Čistilo za platišča in pnevmatike

Več informacij

Soft99 predstavlja Kamitore Wheel & Tire Cleaner, novost s katero lahko očistimo tako platišča kot pnevmatike. Rjavi madeži na platiščih in pnevmatikah resnično pokvarijo videz vozila. To novo razvito čistilo reagira z onesnaževalci, tudi če so vžrti v gumo in jih raztopi do te mere, da jih je enostavno speremo z vodo. Prefinjena formula je nežna do platišč in pnevmatik, a izjemno močna proti mastni umazaniji in katranu. Poseben oprijem omogoča enostavno uporabo z izdatno vsebino, s katero lahko očistite približno 20 platišč in pnevmatik. Odsvetujemo uporabo na platiščih  iz magnezija, poškodovanega kroma, aluminita, razpokana, poškodovana, zaščitena in na žičnatih platiščih. Ne uporabljajte na pnevmatikah z belimi črkami.

Navodila za uporabo:
Pnevmatiko in platišče predhodno sperite. Pred uporabo dobro pretresite. Šobo razpršilca obrnite na 'ON' in napršite na celotno platišče in pnevmatiko. Počakajte približno 30 sekund, nato pa s pomočjo krtače/čopiča očistite platišče. Sperite z vodo in posušite s pomočjo zraka ali mikro krpe. Neodstranjeno čistilo lahko povzroči poškodbe. Po uporabi šobo sperite z vodo.

Vsebuje:  Amonijev merkaptoacetat; Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P330 Izprati usta. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki