CarPro MFX 500 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

CQMFX500

Nov izdelek

Čistilo za pranje mikro krp

Več informacij

CarPro MFX je popolnoma novo namensko čistilo za čiščenje mikro krp in polirnih gobic. CarPro MFX je zasnovan tako, da odstranjuje olja, vosek in umazanijo iz mikro krp ter obnovi njihove lastnosti po vsakem pranju. Z uporabo MFX bodo krpe trajale dlje. 

Navodila za uporabo:
Za čiščenje mikro krp v pralnem stroju, v predalček za prašek dodajte 50 ml čistila in zaženite program za sintetiko ali za občutljive tkanine na temperaturi 60 °C.

Za čiščenje polirnih gobic dodajte 50 ml čistila v 10 l vode ter namočite polirne gobice. Pustite namakti vsaj eno uro, nato pa ožemite in sperite pod tekočo vodo. Za večjo moč čiščenja, lahko gobice podrgnete z namensko krtačo. 

Varnostni napotki:
Pozor:  H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: Lanolin; anionske in neionske površinsko aktivne snovi; 5-20% amfoterne površinsko aktivne snovi, parfumi.

Povezani izdelki