Angelwax Essentials Pack Exterior

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


32,97 € z DDV

ANG56727

Nov izdelek

Angelwax komplet za čiščenje zunanjosti

Category: Komplet Angelwax.
Tag:

Več informacij

Komplet Angelwax Essentials Exterior Pack je popolna zbirka, namenjena negi zunanjosti avtomobila. Ta komplet je zasnovan za čiščenje, zaščito in izboljšanje estetike vozila, saj združuje visokokakovostne izdelke za vrhunsko pranje. Ta paket je idealen za tiste, ki iščejo celovito rešitev za zunanjo nego avtomobila, saj ponuja posebne izdelke za čiščenje, zaščito in lepšanje zunanjih površin.

Vsebina kompleta:
SHAMPOO - Superior Automotive Shampoo (100 ml): Luksuzni šampon, ki očisti in pusti sijočo površino brez lis.
DREAMCOAT - SiO2 Spray On/Rinse Off Coating (100 ml): inovativen premaz na osnovi SiO2, ki se razprši in splakne ter ustvari trpežen hidrofobni ščit in poveča sijaj vozila.
QED - Quick Detailing Spray (100 ml): Sprej za hitro čiščenje, ki izboljša sijaj in zagotavlja hitro zaščito med rednim pranjem.
ENIGMA ELIXIR - Ceramic Tyre Dressing (100 ml): keramični premaz za pnevmatike, ki obogati barvo in zagotavlja trajno zaščito pred vremenskimi vplivi.

Komplet Angelwax Essentials Exterior Pack je odličen za darilo in kot uvod v izdelke Angelwax za tiste, ki jih še niso preizkusili. S tem kompletom lahko zunanjost svojega vozila spremenite v mojstrovino, zahvaljujoč vrhunskim izdelkom, ki zagotavljajo profesionalne rezultate in lepoto brez napora.

Povezani izdelki