RRC Bad Boys Premium Wheel Set

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


54,72 € z DDV

-20%

68,40 € z DDV

RRCBB36

Nov izdelek

Premium Komplet za čiščenje platišč in pnevmatik

Tag:

Več informacij

Set čistil in pripomočkov za čiščenje in nego pnevmatik in platišč.

Set vsebuje:
1x RRC Bad Boys Neon Wheel Cleaner 500ml
1x RRC Bad Boys Tire & Rubber Cleaner 500ml
1xRRC Bad Boys Plastic & Rubber Exterior Dressing 500ml
1x RRC Bad Boys Ergo Line Aplikator
1x RRC Bad Boys Wheel brush


RRC Bad Boys Neon Wheel Cleaner
RRC Bad Boys Wheel Cleaner Neon je učinkovito alkalno čistilo za čiščenje platišč prijetnega vonja po grenivki. Zaradi svoje intenzivne "neon" barve je sredstvo dobro vidno in ga enostavno lociramo, kje je čistilo že nanešeno in kje ne.  Zaradi svoje nekoliko gelaste formulacije na površini tvori posebno formo in je tako posledično zelo učinkovito. Vsebuje antikorozijske inhibitorje, ki kovinska platišča dodatno ščitijo pred korozijo. Sredstvo je varno za uporabo na vseh vrstah platišč.


Navodila za uporabo:
Iz platišča najprej odstranimo grobo umazanijo z pomočjo vodnega curka. Sredstvo napršimo na površino in počakamo nekaj minut. V kolikor je potrebno si pomagamo z namenskimi krtačami, gobami, ali rokavicami. Na koncu platišče dobro speremo z vodo. V kolikor je potrebno postopek ponovimo. Sredstva nikoli ne nanašamo na vroče platišče in na neposredni sončni svetlobi. Priporočilo: Ni primerno za surovi aluminij ali slabo lakirana platišča. 

RRC Bad Boys Tire & Rubber Cleaner
RRC Bad Boys Tire & Rubber Cleaner je učinkovito sredstvo za čiščenje gumijastih površin s prijetnim vonjem limete. Sredstvo loči umazanijo od površine, katero potem z lahkoto odstranimo. Zahvaljujoč razmaščevalnim lastnostim površine učinkovito razmasti in jo pripravi za nadaljnji nanos zaščitnih premazov za pnevmatike. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo vedno uporabljajte v senci na popolnoma ohlajenem platišču. Napršite čistilo na platišče in pnevmatiko ter pustite nekaj časa, da razgradi umazanijo. V kolikor je potrebno si pri čiščenju pomagamo z namenskimi pripomočki. Dobro speremo z vodo. Priporočamo da izdelek pred uporabo testirate na nevidnem mestu.

RRC Bad Boys Plastic & Rubber Exterior Dressing
Izdelek za nego in zaščito zunanjih plastičnih ter gumijastih površin. Površino zaščiti pred zunanjimi vplivi in ohranja bogato barvo na površini.

Navodila za uporabo:
Nanesite manjšo količino izdelka na aplikator, ter razmažite po površini. V kolikor ste nanesli preveč, površino obrišite s čisto mikro krpo.

RRC Bad Boys Ergo Line Aplikator
Kvaliteten aplikator za nanos premazov na pnevmatike.

RRC Bad Boys Wheel Brush
Čopič za čiščenje težko dostopnih delov na platiščih.

Povezani izdelki