Soft99 Protection Set Light + Darilo

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


47,46 € z DDV

-10%

52,73 € z DDV

S99MPSL+G

Nov izdelek

Komplet za zaščito vozil

Category: Kompleti .
Tag:

Več informacij

Jubilejni komplet, sestavljen iz najboljših zaščitnih premazov, kar jih ponuja podjetje Soft99. Komplet vsebuje zaščitni premaz za lakirane površine Fusso Coat 12M Dark in zaščitni premaz za stekla Ultra Glaco. Oba izdelka sta ob ustreznem vzdrževanju obstojna do 12 mesecev in sta odlična za zaščito vozila pred zunanjimi, zimskimi vplivi.

Poleg prejmete še brezplačno darilo Soft 99 Glaco Roll On. Akcija traja do razprodaje zalog.

Vsebina kompleta:

SOFT99 NEW FUSSO COAT 12M DARK:

Popularni Fusso vosek, ki že 30 let navdušuje uporabnike po celem svetu je sedaj na voljo v izboljšani verzij s popolnoma novo formulacijo. Sedaj je še boljši, obstojnejši in enostavnejši za uporabo. Zaščitni vosek, ki je izdelan iz florovih polimerov, z odličnim samočistilnim učinkom, varuje vaše vozilo pred vodo, umazanijo in ostalimi nezaželenimi depoziti. Zagotavlja trden sloj na površini z močnim hidrofobnim učinkom, odbija vodo in ostalo umazanijo. Poleg tega na površini ustvarja visok sijaj ter poudarja globino barvnega odtenka. Obstojnost voska, ob pravilnem in rednem vzdrževanju je 12 mesecev (laboratorijski testi). Vosek je primeren za vse temne barve vozil, saj vsebuje polnila katera pokrijejo manjše površinske praske ter optično izboljšajo izgled vozila. Primeren je za uporabo tudi na svetlih vozilih.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate priporočamo, da lak očistite s polirnim plastelinom. Z priloženim aplikatorjem nanesite vosek na površino v tankem sloju. Vedno ga nanašajte del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Pustite, da se vosek posuši (največ 5 minut oz. odvisno od temperature) ter nato ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za še večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete še dodaten sloj. Priporočamo redno vzdrževanje voska z quick detailerjem Soft99 Fukupika ali Fusso Coat Hand Barrier. Idealna temperatura za nanos voska je 10-25°C. Vosek ne sme priti v stik z nebarvanimi plastikami.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

SOFT99 ULTRA GLACO:

Soft99 Ultra Glaco je zaščitni premaz za steklene površine vozil, plovil in letal, kateri je odporen na trenje brisalcev, prah, avtopralnice in čistila. Njegova obstojnost je kar 6x daljša od podobnih izdelkov. Premaz je obstojen do enega leta. Zelo enostaven za nanos.

Navodila za uporabo:
Steklo pred nanosom premaza dobro očistite in razmastite. Plastenko dobro pretresite (zamašek naj ostane na plastenki). Odstranite zamašek in sredstvo enakomerno nanesite na suho steklo. Sredstva ne nanašajte na mokro površino, saj jo lahko poškodujete. Po 5-10 minutah premaz odstranite s čisto in suho mikro krpo. Vozila naslednjih 12 ur ne izpostavljajte zunanjim vplivom, da se premaz dobro oprime površine.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: propan-2-ol. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.  P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

SOFT99 Glaco Glass Compaund Roll On

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On je sredstvo za odstranjevanje starih premazov, oljnatih madezev ali trdovratne umazanije. Je najboljše sredstvo za pripravo površine pred nanosom zaščitnih premazov iz serije Soft99 Glaco ter ostalih zaščitnih premazov. Edinstvena oblika izdelka omogoča hitro in enostavno uporabo.
Navodila za uporabo:
Steklo operite z šamponom ter obrišite do suhega z mikro krpo. Plastenko dobro pretresite in odstranite plastični pokrovček. Polirajte toliko časa, dokler površina ne odbija več vodnih kapljic. Ostanke paste sperite z vodo in površino ponovno obrišite. Nato svetujemo, da steklo zaščitite z namenskim zaščitnim premazom. 
Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Povezani izdelki