Car-Rep Touch-Up Clear Coat 12ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

CR120009

Nov izdelek

Lak za korekturno barvo

Category: Korektorji.
Tag:

Več informacij

Car-Rep Touch-Up Clear Coat je korekturni lak za zaščito barvanih mest z Touch-Up korektorjem. Kot ostali Touch-Up izdelki, tudi lak vsebuje dvostopenjsko nanašalno glavo (igla + čopič). Lak je primeren za vse navadne barve (ne metalik).

Poiščite ustrezen Car-Rep Touch-Up lak za vaše vozilo na:
https://www.car-rep.fi/colourguide/index.php/touchup

Navodila za uporabo:
Dobro očistite površino. Na dele, kjer ni več barve, nanesite Primer. Nanesite Base Coat barvo. Korektor dobro pretresite. Za popravilo poškodb kamnov in manjših prask si pomagajte z iglo. Odstranite pokrovček, rahlo stisnite korektor in iglo prislonite na poškodovano mesto. Pustite, da barva zdrsi na poškodovano mesto in pustite, da se posuši. Večje poškodbe popravljajte z čopičem. Dobro pretresite korektor. Zavrtite pokrovček, da se pojavi čopič. Pobarvajte poškodovano mesto in pustite, da se posuši. Po sušenju lahko površino spolirate z grobo polirno pasto, da dosežete gladko in sijočo površino. Metalne barve morajo biti prekrite z Clear Coat lakom. Korektor dobro pretresite in nanesite tanek sloj Clear Coat-a na vrh pobarvane površine. Ko se lak posuši, lahko površino spolirate z grobo polirno pasto, da dosežete gladko in sijočo površino.

Varnostni napotki:
Vsebuje: aceton. Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 

Povezani izdelki